Beaujolais Nouveau 2016

Däremot hade vi i år ett samarbete med flera butiker i kvarteret som bidragit med sina specialiteter till provsmakningen av Beaujolais Nouveau. Bagaren "La baguette magique", med sitt ekologiska bröd bidrog med bröd och pizzatallrikar , catering sushi erbjöd sushi, slaktaren erbjöd sina charkuteritallrikar och den lokala franska hamburgerrestaurangen erbjöd sina hemgjorda tapas. Både fastighetsmäklaren Akorimmo och Orpi på boulevard de Cessole samt frisörsalongen Sandy sponsrade evenemanget i IVINIO's lokaler där gästerna erbjöds ett glas Beaujolais Nouveau. Tillsammans fick vi en riktigt trevlig och minnesvärd kväll ! Att göra om fortast möjligt !

17/11/2016 skriven av Hélène Tauson 0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras på webbplatsen.